Aktuellt och på gång

Aktuellt och på gång


Motioner till Sverak


Här hittar du motionerna som ska behandlas på Sveraks årsmöte.


> Motionerna i pdf-format


DackeKattens årsmöte


DackeKatten har haft sitt årsmöte för 2020. Det hölls i Jönköping med ett tjugotal deltagare.

Efter att vi kalasat på goda semlor, årsmötesförhandlingarna klubbats igenom så hade vi prisutdelning av Årets DackeKatter.


Det mesta är sig likt och oförändrat sedan innan årsmötet men det finns några nyheter som kan vara intressanta att veta om:


  • Vi tackar Titti Backteman för den tid hon varit med i styrelsen och är glada för att hon är kvar som webmaster.
  • Vi säger välkommen till Lotta Heinonen som ny ledamot i DackeKattens styrelse.
  • Eva Johansson (Norrahammar) har haft dubbla roller både som sekreterare och avelssekreterare sedan i somras. Från och med mitten av februari tar Annette Åkerman över rollen som avelssekreterare.
  • Kullregistreringar, ansökan om stamnamn och huskattsbevis m.m. skickas i fortsättningen till Annette.> Resultat ÅretsDackekatter


I styrelsen vill vi prioritera vårt medlemsblad mer än vi gjort tidigare. Medlemsbladet är till för dig som medlem, för att du ska känna dig informerad och gärna involverad. Därför vill vi gärna att du hör av dig med vad du tycker är viktigt och relevant att ha med i medlemsbladet.


Kontaktuppgifter till alla i styrelsen hittar du under:

> Om Dackekatten, fliken Styrelsen


Sveraks årsmöte hålls i Stockholm 21 - 22 mars. DackeKatten representeras av Annette Åkerman och Eva Johansson (Norrahammar). När styrelsen fått ta del av de motioner som kommer behandlas kommer vi kalla till ett medlemsmöte för att gå igenom var vi som klubb står i de olika frågorna.


Copyright ©  All Rights Reserved to DackeKatten